Shop / Eyerackets

EYERACKETS SWEDEN

Eye grundades 2008 i Oslo av före detta och nuvarande professionella squashspelare som ville uppleva ett squashmärke som endast hade fokus på squashprodukter. Under deras resa har de fått med sig flertal spelare så som Paul Coll, Miguel Rodriguez, Nour El Tayeb och Diego Elias för att nämna några.

Gör som flertal andra, testa på Eye!

Intersquash Club är från och med 1 juli 2019 huvuddistrubutörer av EYERACKETS i Sverige. EYERACKETS är idag ett av världens största squashmärken och har rack, kläder, skor samt olika tillbehör att erbjuda.

Racketar

Eye har rack för alla typer av spelare- från nybörjare till den absoluta världstoppen. Världsfemman Paul Coll använder bland annat den populära modellen V.Lite 115. Även legenden Amr Shabana hade under en lång tid Eye som racketsponsor och är idag en av märkets stora ambassadörer. Förutom det har vi 9 andra modeller som väger mellan 110 – 130 gram och kostar mellan 1.000 – 1.600 kr.

Skor

Våra S Line squashskor används idag av flera av världens absolut bästa squashspelare så som Karim Abdel Gawad, Paul Coll, Miguel Rodriguez och Nour El Tayeb. Denna sko är den enda på marknaden som endast är utvecklad för squash och säljs för 1.295 kr på hallen.

Tillbehör

Vi har även shorts, t-shirts, svettband, pannband , glasögon, bollar, vattenflaskor- helt enkelt allt man behöver för att vara fullt utrustad inför ens squashmatch och träning.