Om oss

Intersquash Club grundades 1971 på Kampementshallen på Gärdet. Sedan 2007 har vi vår bas på Kungl. Tennishallen.

Vi är Sveriges mest framgångsrika squashklubb på 2000-talet. De senaste åren har vi radat upp SM-Guld både på junior- och seniorsidan, samt vunnit Elitserien för herrar 7 gånger de senaste 10-åren.

Vi har olika medlemskap som är anpassade vare sig du vill spela dagtid, helger eller kvällar.

Bortsett från det har vi en omfattande klubbverksamhet med ligaspel både individuellt och lag, juniorträningar samt olika medlemsträningar.

För frågor kontakta oss på info@intersquash.se

Aadel Aziz har jobbat med squash i Sverige sen 1971. 36 år drev Aadel Kampementshallen på gärdet och sen 2007 driver Aadel squashen på Kungliga Tennishallen.

Eric Malmström har varit Aadels partner i över 30 års tid. Tillsammans har de skapat och utvecklat landets bästa squashklubb de senaste 20 åren.

Hittils har det sen 2005 blivit 2 individuella SM-Guld på damsidan och 7 indivduella SM-Guld på herrsidan. Dessutom har herrlaget vunnit Elitserien 7 gånger sen 2007. Utöver det har våra spelare vunnit ett 20-tal medaljer både på junior- och senior SM och fått representera landslaget vid många olika mästerskap.

Bolbol Aziz jobbar sen 2014 tillsammans med Aadel och Eric med verksamheten. Dessutom ansvarar Bolbol för vår omfattande junior- och elitverksamhet.

Joel Viksten är en av Sveriges bästa squashspelare och är vår tränare på plats. Joel ger lektioner för alla olika nivåer.

För frågor kontakta oss på info@intersquash.se