Om oss

Intersquash Club grundades 1971 på Kampementshallen på Gärdet. Sedan 2007 har vi vår bas på Kungl. Tennishallen.

Vi är Sveriges mest framgångsrika squashklubb på 2000-talet. Hittills har det sen 2005 blivit 2 individuella SM-Guld på damsidan och 7 individuella SM-Guld på herrsidan. Utöver det har våra spelare vunnit ett 20-tal medaljer både på junior- och senior SM och fått representera landslaget vid många olika mästerskap.

Bortsett från det har vi en omfattande klubbverksamhet med ligaspel både individuellt och lag, juniorträningar samt olika medlemsträningar.

Juniorträning – Oavsett om du har spelat, eller aldrig hållit i ett rack, så är du välkommen! Aziz Squash Academy är platsen för dig att utvecklas som spelare individuellt. Glöm inte också Intersquash Clubs klubbkänsla! Något vi satsar på så ALLA ska känna sig välkomna till världens nyttigaste sport – Squash! Läs mer och anmäl er här

Liga spel – Intersquash Club League är gratis och alla medlemmar är välkomna att spela, oavsett spelnivå! Läs mer här

Medlemsträning: Som medlem hos InterSquash Club får du även möjlighet att delta på kubbkvällar där matchspel är oftast på agendan! Läs mer här


Om oss - Aadel Aziz

Aadel Aziz

Aadel Aziz är grunder av Nya Intersquash och har jobbat med squash i Sverige sen 1971. 36 år drev Aadel Kampementshallen på gärdet och sen 2007 driver Aadel squashen på Kungliga Tennishallen.

Om oss - Bolbol Aziz

Bolbol Aziz

Bolbol jobbar sen 2014 tillsammans med Aadel och Eric med verksamheten. Dessutom ansvarar Bolbol för vår omfattande junior- och elitverksamhet.

Om oss - Jörn-Arne Jörgensen

Jörn-Arne Jörgensen

Jörn-Arne driver sen 2006 squashhallar i Norge. Idag driver han 29 banor på 6 olika anläggningar i Oslo. Sen 1/7 är Jörn-Arne även delägare på Intersquash.

Eric Malmström har varit Aadels partner i över 30 års tid. Tillsammans har de skapat och utvecklat landets bästa squashklubb de senaste 20 åren.

Joel Viksten är en av Sveriges bästa squashspelare och är vår tränare på plats, dag ut och dag in.

På måndagar ansvarar Joel för tjejträningen 19:00-20:00 och resterande dagar finner ni honom i hallen antingen tränandes eller som tränare.
Vill du förbättra ditt nuvarande spel? Eller vill du kanske ha hjälp att komma igång? Kontakta oss så hjälper vi dig att boka en tid!

08-661 75 60
info@intersquash.se