Skärpta råd från FHM

Mot bakgrund av ovan så har Intersquash Club bestämt sig för att pausa all träningsverksamet för spelare över 15 år samt all tävlingsverksamhet så som Stockholm City squash under november månad. Detta innebär även att klubbkvällarna och damträningen är pausade.

Vi vill dock påpeka att vi jobbar dagligen med att hålla hallen så säker som möjlig för alla medlemmar och ber er att hjälpa oss genom att följa FHMs rekommendationer. Vi har öppet som vanligt på hallen och alla är hjärtligt välkomna hit. Tänk bara på att respektera era medmänniskor och på att:

  1. Stanna hemma om ni känner att ni har minsta lilla symptom som man har vid förkylning. 
  2. Se till att tvätta händerna ordentligt och kanske extra mycket innan/efter spel. 
  3. Duscha och byt om hemma 

Tänk på att vi har många äldre medlemmar , vänligen respektera de extra mycket genom att följa ovan.

Leave a Reply